Bar Blanche Bar Blanche

BELGIAN WHITE

Alc. 5.8% Vol.

THE NEW WHITE

Bar Blanche is een bommetje. Ten eerste overtuigt de volle moutsmaak elke witbierliefhebber. Tegelijk is onze witte een streling voor het oog, met een mooie troebele kleur en een heerlijk romige schuimkraag. Maar wat echt verrast is de subtiele frisse, zilte kruiding. De brouwers geven hun geheimen niet prijs maar lichten toch één tipje van de smaaksluier op … Yuzu, de Aziatische citrusvrucht, geeft Bar Blanche extra punch. Dit witteke zorgt bij elke gelegenheid voor verfrissing. Je merkt het rap genoeg: met Bar Blanche is eentje geentje! Dare to drink different.

Bar Blanche Bar Blanche

Smaakprofiel

“Bar Blanche heeft een mooie goudgele kleur en een prachtige vaste schuimkraag. In de neus een bloemig parfum met een geur van tarwe en koriander. De smaak is volmondig, kruidig, verfrissend. Een witbier met veel body. De lichtjes zurige afdronk maakt het net zo verfrissend bij een warme dag.”

Ben Vinken, beer sommelier

The new white

Voor dit iconisch witbier trokken de brouwers alle registers open. Bovenop de klassieke granen die de typische moutsmaak leveren, experimenteerden ze met verrassende kruiden, net zo lang tot de smaken en textuur helemaal perfect zaten. Zo werd Bar Blanche geboren, een wolk van een baby. Vooral de subtiele frisse, zilte kruiding verrast. Bovenop het gebruikelijke koriander kozen de brouwers namelijk voor een paar minder evidente toevoegingen. Zo maakt onder andere het gebruik van yuzu, een Aziatische citrusvrucht, van Bar Blanche een verfrissend witteke dat bij elke gelegenheid past. Herken jij de andere geheime ingrediënten? Geef Bar Blanche met een gerust hart carte blanche and dare to drink different.
 

Bar Blanche
Witbier
Energie 45,11 kcal/100 ml
5,8% Vol
6 EBC
16 IBU
33 cl, 2 jaar houdbaar
Schenktemperatuur 6 - 9°C
Inox vat, 20L

more where that came from

B Beers B Beers
nl keyboard_arrow_down
Ben je ouder dan 18?
Are you over 18?
As-tu plus de 18 ans?
Hai più di 18 anni?
B Beers