Bar bippa Bar bippa

BELGIAN IPA

Alc. 6.5% Vol.

TROPICAL ILLUSION

De knalroze kurk die op Bar Bippa prijkt zet meteen de toon voor de smaak: verrassend, verfrissend en heerlijk tropisch. Deze New England IPA van Belgische bodem slaagt erin om hop en fruit perfect te balanceren tot een speciaalbier met karakteristieke troebelheid en een zijdezacht mondgevoel. 

Bar Belge Bar Belge

Smaakprofiel

“Bar Bippa is een goudblond, gesluierd bier waarop een wanddik schuim met fijne bellen de kroon vormt. In de neus: een prachtig aroma van zowel citrus als hop. De smaak is naast vol en romig ook zacht en pittig tegelijk. Het citrusfruit dat aanwezig is in het aroma komt ook terug in de smaak, wat van Bar Bippa een bier maakt dat mooi in balans is. De droge afdronk blijft mooi hangen, wat het een echte Belgian IPA maakt.

Ben Vinken, beer sommelier

Tropical illusion

Bij Bar Bippa draait het allemaal om evenwicht. Haar kleurrijke uitzicht verklapt alvast de tropische invloed die terug te vinden is in het flesje. Deze heerlijke exotische accenten worden perfect uitgebalanceerd door de bittere hopsmaak die de IPA typeert. De deskundige wisselwerking tussen hop en fruit bezorgt Bar Bippa de trotse titel van een echte Belgian IPA.

Bar Bippa
New England IPA
energie 60,25 kcal/100 ml
6,5% Vol.
10 EBC
25 EBU
33 cl, 2 jaar houdbaar
Schenktemperatuur 6-9°C
Inox vat, 20L

more where that came from

B Beers B Beers
nl keyboard_arrow_down
Ben je ouder dan 18?
Are you over 18?
As-tu plus de 18 ans?
Hai più di 18 anni?
B Beers